Blog

A Napfonat 2022-es elbűvölő dalára készített és a workshopra átdolgozott koreográfiát - melynek eredeti verziója a 2022-es Jáde Hastáncversenyen arany minősítést és különdíjat is kapott - fogjuk ezen a három órán keresztül megtanulni. Mindezt a saját otthonunk - vagy valamilyen általunk választott helyszín kényelmében.

A Lélekfarmi Női Kör logisztikai okokból egyelőre (az idei évre már biztosan) átköltözik a Kámoni arborétumba. Így a neve is megváltozik, melynek kitalálásához a szeretett női körömet hívtam segítségül és perceken belül érkezett a zseniális javaslat, hogy legyen Gaia Női Kör, amelyben aztán mind rögtön egyet is értettünk.

Vannak tényleg sorsszerű dolgok. Például számomra a női kör és a szauna esete. Ugyanis néhány hónapja az instagramon elém került egy profil: mobil szauna Szombathelyen. "Milyen izgalmas lenne a szaunázást és a női kört vegyíteni" gondoltam, de majd amikor kevésbé lesz tele a programnaptáram, visszatérek rá.

Június óta először gyűlt össze a Lélekfarmi Női Kör. Nagyon jó érzés volt ismét az Erdőszéli Lélekfarmon készülődni, majd a kör tagjaival (mind a visszatérő, mind az új) együtt tölteni pár csodálatosan feltöltő órát.

Immár eltelt két nap, a Napköszönt óta, de a kör hatása még mindig teljesen bennem van. Megpróbálom úgy leírni az eseményeket, hogy ezt lehetőleg ismétlések nélkül tegyem - beleértve a korábbi beszámolóimat, hiszen az előző köröknél is a csodálatos, varázslatos, fantasztikus szavakat használtam, keresem a szinonimákat, de nehéz dolgom van. Ugyanis,...

Röviden összefoglalva, a női körünk MACSKÁKKAL pont úgy sikerült, ahogy ez várható volt - szuperül! Hiszen amiben macskák - és evés-ivás van, az csak is csodálatos lehet... hát még ha ennyi nagyszerű nő gyűlik ismét össze.

A Tündék Földjét laktuk be ez alkalommal, mivel a Lélekfarmi fő jurtában egy nagyon izgalmas esemény zajlott: ott tartotta az évi rendes közgyűlését a Közép - Kelet Európai Rekreációs Társaság. Drága Ritánknak hála én is szólhattam pár szót a női körünk működéséről és hatásáról a tagjaira.