☼Szentivánéji Álom ☾ Lélekfarmi Női Körben

2023.06.24

Valahogy a Szentivánéj számomra mindig is egy olyan varázslatot hordozott magában, amit nem tudtam igazán megfogalmazni. Végtelen szabadság, a nyár esszenciája és valami... valami kis mágia.  

Tobischka Kata fotója
Tobischka Kata fotója

Nevezhetjük csodának vagy varázslatnak is, hogy ennyi nő, ennyi élethelyzet, ennyi történet, ennyi generáció, akiknek egy jelentős része ott és akkor találkozott először, ilyen nyitottsággal, szeretettel, elfogadással tud egymás felé fordulni. Nővérekké váltunk. Ám nem biztos, hogy ez csoda.

Az Erdőszéli Lélekfarm mesebeli hangulata, ami nyugtat, amelynek minden szegletében látszik a végtelen szeretet és türelem, amellyel felépítették és épül tovább rendíthetetlenül - olyan embereket vonz magához, akik nyitottak egymásra, a jóra és van bennük egy olyan L(élek)-faktor, ami sokakban talán már elnémult a rohanó világban, a megélt negatív élményei hatására. A zárókörünkben elmondtam, hogy félholtan érkeztem, de annyi mindennel töltődtem a közös idő alatt, hogy nem lett volna sehol máshol jobb helyem. Hálás köszönetem Ritának, aki megteremtette ezt a csoda helyet, engem pedig elindított ezen az úton, amely során annyi csodás kinyílásnak, megnyílásnak, gyógyulásnak, boldogságnak és szépségnek a szemtanúja lehetek. Ezen az eseményen ismét szorosabban működtünk együtt, és bár Rita se volt semmivel pihentebb, mint én, mégis mint egy varázserővel bíró tündérkeresztanya rendezett el folyamatosan körülöttünk mindent úgy, hogy közben a programban is részt vett, sőt adott nekünk egy isteni Lélekfarmi Tréningmorzsát is. (Talán tényleg van varázsereje).

A drága női körünk pedig… hihetetlen. Annyira, de annyira köszönöm, hogy jöttetek, nyíltatok, önmagatok voltatok! A pillanattól, ahogy én befutottam a találkozási pontunkra, és ti már körben állva beszélgettetek… ha akarnátok se tudnátok nem VIP helyet foglalni a szívemben. Kívánom, hogy mindig lássátok magatokban azt a csodát, amit én látok bennetek!

Ha szeretnél hasonló csodákat megélni, az események alatt tájékozódhatsz a lehetőségekről.